4,5/5 | GoMore Suomi | 40 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
GoMore Suomi

4,5/5

40 Kokemuksia Arvostelut
GoMore Suomi

Auton vuokraaminen onnistui hyvin.

Onnistunut kokemus!

Palveluun rekisteröityminen onnistui. Auton valinta on suhteellisen helppoa, nopeita vastauksia vuokraajilta esitettyihin kysymyksiin, esim. Lemmikkien kuljettamiseen. Tasaisesti valittu auton varaus, kohtuulliset lisäpalvelumaksut. Erinomainen auton poiminta ja siihen liittyvät toimet. Toipuminen sujui hyvin. Auto kuten ilmoitettu.

Mahtava palvelu

Mahtava palvelu. Hinnoittelu on todella kohtuullinen ja sovellus toimii erittäin hyvin. Suosittelen lämpimästi!

Kokeilin palvelua ensimmäistä kertaa ja…

Kokeilin palvelua ensimmäistä kertaa ja kaikki toimi myös paremmin. Varausjärjestelmä on selkeä ja toimiva, GoMore -ystävällinen asiakaspalvelu, erinomainen vuokra -auton teho, vuokraystävällinen, erinomainen vastine rahalle, hyvä ekologia plus. Kaikki vastasi odotuksia ja jopa ylitti ne. On hämmästyttävää, että tällainen palvelu on tullut Suomeen. Kehotan sinua kokeilemaan sitä!

Hyvä idea, mutta käytännössä ei toimi.

Kalenteria ei käytetä, joten tarpeettomia varauksia tulee ja Gomoren asiakaspalvelu suosittelee vuokraamaan autoja, joita ei ole saatavilla. Minulle kerrottiin, että vuokraus ei hyväksy edes avaimetonta autoa, mutta varaukseni hylättiin silti, koska vuokraajalla oli muita kuluja viikon aikana.

Toimiva palvelu

Oman auton vuokraaminen GoMoren kanssa on positiivinen kokemus. Vaivatonta ja luotettavaa. Helppo tapa saada ylimääräinen pieni tie puistoon pysäköidystä autosta.

Vuokra oli erittäin monimutkainen ja…

Vuokra oli hyvin monimutkainen ja hän sai hyvää apua sovelluksen avulla. Ensimmäistä kertaa vuokratessani mielestäni vuokraaminen oli erittäin helppoa ja autovaihtoehtoja oli laaja. Valittu auto reagoi hyvin etukäteen annettuihin tietoihin. Auto oli siisti ja hyvässä kunnossa. Vuokrakokemuksemme on ollut menestys 😊

Erinomainen palvelu autonvuokraukseen

Kyllä, se oli hieno kokemus kaikin puolin! Heti havaitsimme, että valittavana oli useita autoja, ja sovelluksen avulla pystyimme nopeasti varmistamaan, että koirani voidaan ottaa kyytiin. Auton vuokraamista ei voi enää helpottaa!

Sileä ja ystävällinen

Ensimmäinen vuokra, eikä sopivaa autoa löytynyt aluksi. Hetken kuluttua GoMore esitti kolme vaihtoehtoa, jota seurasi puhelu, joka ilmoitti minulle, että voit käynnistää monia huolestuttavia sovelluksia kerralla ja järjestelmä huolehtii siitä, että niin paljon autoja ei vuokrata. Näistä vaihtoehdoista löytyi erittäin sopiva ottelu.

Vuokraan oman auton…

Olen säännöllisesti vuokrannut oman auton puoli vuotta. Vain jotain hyvää sanottavaa.

Helppokäyttöinen sovellus

Auton löytäminen ja vuokraaminen GoMoren avulla on helppoa. Autojen sijainti kartan alareunassa on hyvä ja useita autoja voi varata samanaikaisesti. Lisämaksu vapautetaan, kun yhden auton varaus on vahvistettu.

Loistava sovellus

Loistava sovellus, monenlaisia ​​autoja.

Hyvä kokemus oman auton vuokraamisesta

Vuokraa oma autoni Go More -palvelun kautta. GoMore -sivusto on selkeä ja puhelinsovellus toimii. Auton vuokrasopimus tehdään vuokraajan kanssa luottamusta lisäävällä puhelinsovelluksella. Muutamissa kysymyksissä olin aina kiireinen asiakaspalvelun kanssa.

Erittäin luotettava palvelu

Erittäin luotettava palvelu. Turvallinen tapa auton omistajalle vuokrata auto, kun hän ei tarvitse sitä itse. Helppo mobiilisovellus tekee vuokraamisesta erittäin helppoa.

Hyvä palvelu

Erinomainen palvelu, helppokäyttöisyys ja kohtuullinen hinta.

Olen pettynyt kokemukseeni

Olen pettynyt kokemukseeni, en voi suositella. Aluksi, vaikka lisäsin henkilökohtaisia ​​tietoja, ajokortin ja valokuvia, he silti pyytävät kopiota palkkalaskelmasta, vaikka se olisi muutamia kymmeniä vuokra -asioita.

Hyvä toimiva palvelu!

Kaikki toimi kuten luvattiin. Käytän sitä uudelleen.

Helppo tapa vuokrata auto.

Vuokrasin siistin ja toimivan auton kolmesataa päivää. Hieno paketti.

Kätevä ja edullinen

Vuokra meni loistavasti. Se oli helppoa ja sujuvaa ja halpaa. Ja mukavaa, kun tuntui siltä, ​​että molemmat voittivat tämän palvelun!

Kirjoita arvostelu
GoMore Suomi

Jätä kommentti