4,3/5 | Oslo Skin Lab | 164 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
Oslo Skin Lab

4,3/5

164 Kokemuksia Arvostelut
Oslo Skin Lab

Makupuoli

Olin tyytyväinen, mutta onko tuotteen valmistuksessa tapahtunut muutoksia. Pidin siitä, että kun Oslo Skin Lab -tuote oli mauton, se oli helppo sekoittaa veteen ja juomaan. Nyt uusimmissa pakkauksissa pusseissa oli epämiellyttävä sivumaku. Eikä se auta mehua, rahkaa tai mitään muutakaan.

Arvostava asiakaspalvelu

Kosmetologi vastasi viestiini nopeasti ja sai haluamani tuotesuositukset. Myös lisäkysymyksiini vastattiin nopeasti, eikä tuotteita lähetetty.

Käytin Oslo Skin -tuotettasi… ja olen erittäin tyytyväinen

Olen käyttänyt tuotettasi Oslo Skin Labissa vuoden. Olin tyytyväinen tuotteeseen. Ihoni on erittäin pehmeä ja varsinkin kyynärpäissäni huomasin karheuden hävinneen
Olen iloinen, että serkkuni kertoi minulle tuotteestasi

Toistaiseksi en osaa sanoa

Toistaiseksi en osaa vielä sanoa, mikä vaikutus tuotteella on kehoon. jatkan yrittämistä..

Viestintä on myös hyvää ja laihaa.

Hieno tulos

Melkein vuoden säännöllisen käytön jälkeen (muutamaa unohtelua lukuun ottamatta) tuntuu, että ihoni ei ole kauttaaltaan yhtä kuiva, notkea ja pakarat sileät.

Hyvä palvelu

Puhelinpalvelu on erittäin…

Puhelinpalvelu oli erittäin mukavaa ja ystävällistä

Käytän vain 1,5 pakkausta, joten…

Käytin vain 1,5 pakkausta, joten en ole vieläkään huomannut hämmästyttävämpiä tuloksia, ehkä hieman pehmeämpää ihoa kasvoillani? 56-vuotiaana ei voi enää väittää ihmeitä.

Olen käyttäjä ja olen tyytyväinen

Osklon iholaboratorio

Olen käyttänyt tuotetta nyt 3 kuukautta. En huomannut mitään muutoksia. Käytän edelleen muutaman lisää, jos jotain tapahtuu.

Käytin Oslo Skin Lab -pistettä…

Olen käyttänyt Oslo Skin Labia melkein vuoden. Varsinkin ensimmäisen vuosipuoliskon aikana havaittiin selvä ero, kasvot alkoivat kiiltää ja selluliitti tasoittui tiettyyn pisteeseen. Käytän jatkossakin ja olen suositellut muillekin. Äitini oli innoissaan lopettaessaan tämän tuotteen kokeilemisen 🙂
Annospussit ovat myös erittäin käteviä!

Erinomainen

Ei näkyviä tuloksia

Ei näkyviä tuloksia, pyydä rahat takaisin.

Seerumin hyaluronihappo

Tuote on erinomainen!

Olen 70-vuotias nainen

Olen 70-vuotias nainen. Ikääntymisen merkkejä näkyy kasvoillani ja erityisesti kaulan alueella. Valitettavasti en ole huomannut ihossani mitään näkyviä muutoksia/parannuksia tuotteen käytön jälkeen nyt kolmen kuukauden ajan.

Käytin tuotetta säännöllisesti

Käytin tuotetta säännöllisesti. Iho ei ole huonompi, mutta ei paljon paremmassa kunnossa. Käytän jatkossakin ja seuraan tilannetta.

Olen iloinen!

Nopea toimitus ja tuotteet vastaavat kuvausta täydellisesti!

Olen tyytyväinen Oslon iholaboratorioon…

Olen tyytyväinen Oslon skin lab -tuotteeseen, sillä se ylläpitää ihoni kosteustasapainoa ja tekee ihostani tasaisemman ja sileämmän. Lisäksi tuotteella on neutraali maku ja se voidaan lisätä mihin tahansa ruokaan tai juomaan.

Aiemmat toimitukset ovat viivästyneet / jääneet väliin

Aiemmat toimitukset ovat viivästyneet / jääneet väliin. Sain toisen virheellisen maksumuistutuksen paketista, jota en koskaan saanut. Ensimmäinen muistutus ei koskaan tullut. Laskua oli jo kerätty. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja olin sielläkin hämmentynyt. Jos en ottanut yhteyttä, haluaisin maksaa kuukausilaskun alusta alkaen maksumuistutusten kera.
Hän oli kiusannut, kun toimitukset saapuivat ajoissa.

Kirjoita arvostelu
Oslo Skin Lab

Jätä kommentti