4,2/5 | Blue Tomato | 4 287 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
Blue Tomato

4,2/5

4 287 Kokemuksia Arvostelut
Blue Tomato

Pikatoimitus

Pikatoimitus. Täyttää odotukset.

Nopea toimitus ja tuotteet…

Nopea toimitus ja tyytyväiset tuotteet. Onneksi löysimme myös myymälän Oulusta.

Ei valittamista

Ei valittamista, kaikki on juuri niin kuin pitääkin.

Ilman puhetta

Valitettavasti mikään tilauksessa ei ole mennyt joustavasti. Aluksi tilaus oli noudettava kaukana toimittajaterminaalista. Nyt palautusta ei voi tehdä, koska pakettia ei ole rekisteröity järjestelmään. Lähetin viestin siitä, miten toimia, mutta nyt minun pitäisi pystyä selittämään aihe ilmeisesti saksaksi. En enää tiedä miten toimia, pettymys ja puhe.

Hyviä kokemuksia kaupasta ja verkkokaupasta.

Nopea toimitus ja hyvä palvelu…

Nopea toimitus ja hyvä palvelu Helsingin kaupassa!

Ostin paidan Helsingin kaupasta …

Ostin paidan Helsingin kaupasta ja lähetin sen takaisin samaan kauppaan seuraavana päivänä. Rahat palautetaan yleensä pankkikortille, mutta tätä ei tehty täällä kaupassa, mutta he tarvitsivat tilinumeron ja nimen. Nyt viikon odottamisen jälkeen soitin tänään myymälään ja kuulin taustalta hermostuneen puheen, joka maksettiin “viime viikolla”, mutta rahaa ei näytetä missään. Kuinka kauan yleensä kestää saada rahat takaisin? Nyt kun katson taaksepäin ja luen tämän, sitä ei todennäköisesti kannata ostaa / tilata, ellet ole varma, että pidät tuotteesta. Puhelinasiakaspalvelu on vain englanniksi ja kun ihmiset liikkuvat puhelimessa hyvin hermostuneina, en yleensä valitse “pienistä”, mutta minulla on vähän huonoa makua jäljellä.

Okei tuotteet, Postnordin käyttäytyminen on välimerkkejä

Blue Tomaton asiakaspalvelu ja kauppiaan tuotteet vastasivat toiveitani. BlueTomaton asiakaspalvelu ylitti odotukseni myös tilauksen yhteydessä.

Toimituskanto.
Postnord lähetti maanantaina viestin, että paketti saapuu tiistaina klo 8-16.
* Minusta se on liian kauan, jotta asiakas voi jäädä kotiin paketin kanssa. Haluaisin mieluummin noutaa sen pakettiautomaatista tai Postnordin jakelupisteestä minulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Paketti ei saapunut perille tiistaina.

Odotin uutta ilmoitusta keskiviikkona. Postnord ei ottanut yhteyttä. Lue Postnordin paketinseurantasivustolta, että toimitus on keskeytetty.

Torstaiaamuna soitin Postnordin asiakaspalveluun, jossa sain ystävällistä palvelua ja asiallista sisältöä. Paketin toimitus luvattiin perjantaina klo 8-16.
Halusin mieluummin noutaa paketin itse kolmen kilometrin päässä terminaalista, minkä tein torstaina ennen puolta päivää.

Postnord ei antanut selitystä terminaalin jäljellä olevasta paketista.
Jäin ihmettelemään:
* Voiko Postnordin jakelija lukea asunnon numeron asiakkaan nimen jälkeen, missä se tulostetaan tietokannastasi?
* Voivatko Postnord / Blue Tomato -tietokannat pyytää / merkitä asiakkaan puhelinnumeron oikeassa muodossa, jotta jakelija voi lähettää tekstiviestin paketin saapumisesta tai toimituksen viivästymisestä?

Valmis palvelu, korkealaatuiset tuotteet

Nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet. Olin itse vahingoittanut neopreenitossujen kokoa, vaihtaminen sopivaan kokoon sujui ongelmitta.

Monet paketit tulivat tilausten mukana

Monet paketit tulivat tilausten mukana, mutta tästä ei ollut haittaa muille kuin pakkausmateriaalien koolle.

Nopea palvelu

Aina hyviä, sopivia ja laadukkaita tuotteita. Pikatoimitus

Huono palvelu

Tein tilauksen. Toimituksesta tuli viesti, että viive on noin kaksi viikkoa. Halusin peruuttaa tilaukseni, koska se luvattiin muutamassa päivässä. Toistaiseksi tehty peruutus on epäonnistunut viidellä sähköpostilla. Asiakaspalvelu kysyy, haluanko todella peruuttaa tilauksen … En tiedä miten sanoa se selkeämmin. Nyt sain yhtäkkiä maksumuistutuksen. Asiakaspalvelunumero vaihtelee. Täysin turhaa sotkua. En uskalla enää tilata mitään. Sen olisi pitänyt katsoa ensin Trustpilotia ….

Okei!

Ei syytä. Se tuli ajallaan.

Hyvät tuotteet, huono toimitus

Hyvät tuotteet, mutta erittäin haastava toimitus ja palautus !! Postnord ei soita ovikelloa, pidä silmällä 8-16, jos joku sattuu tuomaan paketin hänen kanssaan. Ei anna eikä edes raportoi. Kaksi päivää myöhemmin paketti jätettiin oven ulkopuolelle, jossa se roikkuu yöksi. Myös myymälässä oleva palautustarra ei toiminut, enkä saanut tuotetta takaisin. Blue Tomatoes niin hyvä, vaihda postnord luotettavampaan kumppaniin ja annan sinulle lisää tähtiä.

Löysin etsimäni tuotteen halvalla ja…

Löysin etsimäni tuotteen halvalla ja tuotteen toimitus oli suhteellisen nopea (1 viikko). Erittäin onnellinen 🙂

Täydellinen huijaus

Älä koskaan tilaa tuotteita etukäteen. Henkilökohtaisesti tilasin levyn kaksi kuukautta sitten ja toimitus luvattiin viikon loppuun mennessä. Kaksi kuukautta olin kuitenkin odottanut kartongin lähettämistä, eikä sitä ollut vielä toimitettu.

Tuotteiden laatu ja toimitus kuten luvattu.

Laadukas tuote ja toimitus ajallaan. Minä suosittelen.

Kaikki toimi hyvin

Kaikki toimi hyvin. Vain työnteko lähetyksen kuljettajana jättää paljon toivomisen varaa.

Kaikki onnistuivat hyvin

Kaikki meni hyvin, toimitus tuli kuten luvattiin. Ainoa haittapuoli oli, että viesti ei tullut tekstiviestinä.

Toimitus meni huonosti

Toimitus meni huonosti, pieni tilaus, yksi pk tuli kotiin, mutta toinen meni eri alueelle, en ole vielä saanut sitä ….

Kirjoita arvostelu
Blue Tomato

Jätä kommentti