3,5/5 | SquareTrade Finland | 617 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
SquareTrade Finland

3,5/5

617 Kokemuksia Arvostelut
SquareTrade Finland

Erittäin hyvä ja oikeudenmukainen palvelu

Koska he eivät pystyneet toimittamaan uutta puhelinta kolmen päivän kuluessa, vähennystä ei tarvittu. Sent toi uuden puhelimen, mutta ei jättänyt taitettavaa laukkua rikkoutuneen puhelimen palauttamiseksi. Kuriiri joutui ajamaan 80 kilometriä ensi viikolla pelkän pussin takia, joten sovimme, että otan puhelimen vastaan ​​työmatkallani siihen pisteeseen, jossa suoritan lähetyksen.
Erinomainen palvelu!

Laitevakuutus toimii, mutta UPS ei

Laitevakuutus toimii, mutta UPS ei. Puolue kannattaa vaihtaa niin, että se on 5 tähden palvelu. Tällä hetkellä olen hieman pettynyt palveluun.

Nord Oneplus

Nord Oneplus. Tein reklamaation sunnuntaina. Jouduin soittamaan maanantaina viimeistelemään ilmoituksen, koska sama uusi puhelin ei ollut heti saatavilla. Uusi puhelin saapui samana viikolla, tämä ei haitannut, koska puhelin oli käyttökelpoinen. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus.

Verkkoilmoitus tai puhelu…

Mainoksen tekeminen verkossa oli erittäin kätevää, mutta minua kannustettiin soittamaan mainoksen viimeistelemiseksi ja se julkaistiin suuresti. Kesti jonkin aikaa saada uusi puhelin, mutta muuten hän oli todella tyytyväinen palveluun.

Vakuutus maksoi sen

Joskus mietin, kannattaako maksaa puhelinvakuutus, mutta nyt kun uusi kallis puhelin on lakannut toimimasta, sain uuden helposti ja nopeasti (en voi edes sanoa, onko korvaava laite uusi tai vastaava)!

Hyödyllinen

Tämä oli kolmas kerta, kun käytin vakuutusta. Aina toiminut erittäin hyvin.

Puhelimeni putosi veteen, jonka haluan…

Puhelimeni putosi veteen, halusin pyyhkäistä ilmoituksen siitä, mutta se ei toiminut. En voinut kirjautua tililleni. Mielestäni ei, he eivät halua muuttua. Se on roskapostia.

Laitteistotakuu toimi näin kuukauden ajan, UPS ei toiminut.

Laitteistotakuu toimi näin kuukauden ajan. UPS rikkoi sopimusta, joten uusien laitteiden toimittaminen kesti neljä päivää. Vastineeksi sain 139 euron omavastuun.

En voi suositella…

En suosittele tätä palveluntarjoajaa kenellekään. Vahinkoilmoitus tehtiin muutama päivä alle neljä viikkoa sitten. Ilmoituksen jälkeen meille ilmoitettiin, että uusi puhelin tilataan ulkoiselta palveluntarjoajalta ja laite saapuu neljän päivän kuluessa. Siitä on nyt yli kaksi viikkoa. Tällä hetkellä puhelin on ollut varustamon varastossa viikon ajan, eikä se siirry sieltä ennen kuin puhelimen lähettäjä ja lähettäjäyritys ovat ratkaisseet keskinäiset erimielisyytensä.
Hoh hallussapito.

Laitteistovakuutus toimii

Konevakuutus toimi juuri kuten luvattiin. Vaihtolaite saapui 2 päivässä. Laite näytti uudelta ja käyttöjärjestelmä päivitettiin uusimpaan versioon. Voin suositella tätä tuotetta kaikille hieman arvokkaamman laitteen ostajille.

Huomenna tulee täyteen 4 viikkoa, kun…

Huomenna tulee täyteen 4 viikkoa puhelimen lähettämisestä huoltoon. Jouduin kyseenalaistamaan puhelintani toistuvasti, kun laitteellani ei ollut mitään. Korjaus viivästyi, kun jouduin tilaamaan joitain, joita heillä ei ollut. Tämä on kuitenkin ymmärrettävää, mutta on yllättävää, että joistakin pyynnöistä ja yhteydenotoista huolimatta kukaan ei ota minuun yhteyttä asiasta. Nyt kuitenkin puhelin tulee luokseni, itsestään virittyvä UPS, tietenkin.
Kyllä, tämän kokemuksen jälkeen en suosittele neliötä kenellekään.

Osoitetta ei voi muuttaa

Mökissä puhelin rikkoutui ja asun muutaman sadan mailin päässä. Jostain syystä osoitetta ei voi muuttaa mökin osoitteeksi, mutta minun on jätettävä mökki kotiin, jotta voin lähettää puhelimen huoltoon.

Puhelimen vaihto

Puhelin putosi ja hajosi. Saimme uuden laitteen nopeasti. Asiakaspalvelu yms toimi loistavasti.
Mobiilivaatimusten tekeminen verkossa oli haastavaa.

Nopeaa ja helppoa, mutta …

Kaikki sujui helposti ja nopeasti. Suurin haittapuoli on, että korvaava puhelin ei ollut lähelläkään korvaavaa puhelinta. Haluan ostaa käytetyn korvaavan puhelimen murto -osalla nyt maksamastani hinnasta. Apurahat on maksettava, mutta en enää vakuuta uutta puhelintani.

Se meni juuri niin kuin pitikin

Se meni juuri niin kuin pitikin. Ja nopealla aikataululla.

Toimii kuten luvattu

Vaikka korvaava laite olisi tilattava (ei löydy varastotuotteena), laite olisi silti tullut kotiin alle viikossa. Syy, miksi en saanut laitetta, oli pelastushenkilön puhelu keskellä päivää, joka olisi oven takana. Jos tämä kuljetuspuoli tehtiin joustavammaksi, palvelu on erinomaista. Ei ongelmia Upsin kanssa, koska he soittivat etukäteen ja erittäin joustava palvelu heidän puolellaan.

Kaikki meni hienosti, mutta…

Kaikki meni täydellisesti, mutta kuljetusyrityksen toiminta on huonoa 😑

Kaikki meni täydellisesti

Kaikki meni hyvin, lopputulos on hyvä!

Mukava ja helppokäyttöinen …

Mukava ja helppokäyttöinen sovellus / sivusto. Sopimattomia kysymyksiä ei tarvitse täyttää. Silti kannattaa aina tarkistaa, sopisiko kysely sinulle.

Toimi kuten luvattu

Kirjoita arvostelu
SquareTrade Finland

Jätä kommentti