3,2/5 | Cutters | 6 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
Cutters

3,2/5

6 Kokemuksia Arvostelut
Cutters

Palveluun tyytyväinen 🙂

En ymmärrä miksi olemme niin negatiivisia täällä. Kävin kolmessa eri paikassa leikkureilla kampaamossa, Kampissa, citycenterissä ja ompussa. Totta joka kerta, kun sain nopeaa mutta asianmukaista palvelua ja jonoaikoja. Aina kun pyysin vain normaalia leikkausta, he eivät voi tehdä mitään taikuutta lyhyessä ajassa. Erittäin hyvä vastine rahalle. Toivon vain, että työntekijät saavat hyvää kohtelua yritykseltä.

Kävin Triple 27.02.21, aiemmin …

Kävin Triplessa 27.02.21, menneisyyden kynnet olivat positiivinen kokemus, kun eri kampaajat työskentelivät, tällä kertaa kampaaja kysyi ensin, että olen Suomi, että työskentelen sen eteen ja mistä maasta olen ja se on salaisuus, minusta tuntui, että se oli todella epäasianmukaisesti leikattu, minun piti korjata se kotona, seuraavalla kerralla, kun näen kuka työskentelee ja astun sisään vai en, haluan kouluttaa kampaajaa etikettipalvelualalla

Valitettavasti en suosittele

Valitettavasti en suosittele. Kampaaja ei tehnyt mitä halusin ja lopputulos on epätasainen.

Kävin äskettäin Cuttersissa…

Kävin äskettäin Cuttersissa leikkaamassa sitä. En voi suositella sitä kenellekään. Minulla ei ole koskaan ollut näin huonoa parranajoa ja tulos yllätti minut. Pyynnöstäni parturi korjasi epäsäännöllisyydet muutaman kerran, tuloksetta.

Huono palvelu

Arvio jonosta ei ole missään tapauksessa oikea. Jonoaika näytti tulevan, kun kirjauduin sisään 20 minuutissa ja enemmän ihmisiä jonossa. Menin sinne 20 minuuttia tekstiviestissä näkyvän linkin jälkeen, että minulla oli 1 minuutti jäljellä. Menin parturin ovelle ja aika palasi 20 minuuttia taaksepäin. Tarpeetonta sanoa, en aio toistaa. Valitsin tämän parturin vain siksi, että pääsen siihen nopeasti.

Kirjoita arvostelu
Cutters

Jätä kommentti