2,3/5 | Bikester | 21 Kokemuksia Arvostelut

Yleisarvosana
Bikester

2,3/5

21 Kokemuksia Arvostelut
Bikester

“Tilauksesi lähetetään 3-7 arkipäivän kuluessa…

“Tilauksesi toimitetaan 3-7 työpäivän kuluessa.-Harhaanjohtava, kun se tarkoittaa, että tilaus lähetetään Bikesterin varastosta 3-7 työpäivän kuluessa. Pyörä lähetetään ja maksoin sen 29.8.

Raudan laatu ja aspan laatu

Pyörän laatu ei ollut aivan kuten odotin, mutta toimiva laite. Ylikuormituksesta huolimatta Aspa reagoi suhteellisen nopeasti ja säästyi ongelmilta. Aspa auttoi enemmän kuin olisi pitänyt. Tästä 5/5, laatu 3,5 / 5

OLE VAROVAINEN!

Kalliimman U-lukko ostettiin. Myyn käytetyn lukon uuteen hintaan. Useiden senttimetrien viillosta ja rikkoutuneesta kumipeitteestä näkyy joka tapauksessa suuri määrä pienempiä kolhuja valoa vasten. Monien päivien ajan kukaan jäi kiinni mistä tahansa kaapatusta osoitteesta, Facebook -sähköpostista jne.

Lyhyesti: Jos haluat uudelleenkäytettävän tuotteen, jolla on uusi hinta ja ongelma, joka ratkaisee asiat itse, osta tässä tapauksessa täältä.

Erittäin hidas asiakaspalvelu

Erittäin hidas asiakaspalvelu. Vaurioitunut monitonninen pyörä on ollut varastossa yli viikon. Kului viikko siitä, miten asiakaspalvelu vastasi. Aihe raportoitiin takaisin, kun aihe eteni. Valitukselta ei odoteta tietoja siitä, miten edetä tai milloin vastata. Ja kuka todella pakkaa suojaamattoman hiilikuitukehyksen tavalliseen pahvilaatikkoon!

Kadonnut tilaus

Kävi niin, että tilaus katosi jostain syystä, kun aloin selvittää, miksi lähetystunnus ei ollut osoittanut elämän merkkejä muutamaan viikkoon. Lopullisen vastauksen saaminen kesti viikkoja. Loppujen lopuksi rahat palautettiin pian tilille. Korvaus olisi 10%, jos tuotetta ei enää ole saatavilla. Ei saa jatkaa.

Huonolaatuiset tuotteet ja …

Huonolaatuiset tuotteet ja vielä huonompi asiakaspalvelu.

Ei takuuta

Jos pyörä on viallinen takuuaikana, se palauttaa huollon vain 50 eurolla. Selkeä toiminta.

En tilaa toista

Tilasin kolme tuotetta ja kotiinkuljetuksen. Pyörä tuli etuovelle, lukitsi postin keräyspisteen ja juomapullon pidikkeen postin keräyspisteeseen. Ajatus kotiinkuljetuksesta katosi, kun matkustat ympäri kaupunkia. Kysyin myymälästä, miksi näin tämän, mutta “odottamatta” viestiin ei vastata.

Fixie inc -pyörä on halpa, mutta huomaat sen laadun. Napa palaa isoäidin pyörään, joka on yli 50 vuotta vanha. Ja takuukysymyksiin vastataan …. Ei.

Väärä tuote, hidas asp.

Tilasin 28,5 sorapyörän. Löysin 4,6 maantiepyörän halvemmaksi. Aspi ei vastaa puheluihin ja kuorma -auton sähköinen lomake on välimerkitty. Ei ollut selvää, oliko valitus oikea.

Asiakaspalvelu on valitettavaa

Asiakaspalvelu on valitettavaa. Toimitus epäonnistui toimitusehdoissa. Lisäksi yhdestä tilauksesta lähetettiin 2 laskua 7 eurolla.

Tuotesivun varastosaldot vaihtelevat

Tuotesivun varastosaldot vaihtelevat. Lue se varastosta. Mutta se ei ollut. Tietenkin Klarnan raha tietää kuinka monta päivää. Asiakasajan tuhlausta.

Vähän alennettu ….

Tilauksessani oli kolme tuotetta ja hinta jne. Oli oikea, mutta jäin ihmettelemään, miksi kaikki kolme saapuivat eri aikoina ja eri paikoissa. Sitten yksi näistä kolmesta ei löytänyt määränpäätä eri väärinkäsitysten summana ja palasi myyjälle. Sain myöhemmin maksumuistutuksen hänelle (Klarnalta) ja ylimääräiset 5 euroa muistutuksesta, vaikka en nähnyt koko tuotetta, mutta menin ostamaan sen muualta, kun kyllästyin odottamaan. Muiden aiemmat kommentit viittaavat siihen, että tämän tilanteen korjaaminen vaikuttaa liian työläältä. Vaikka tuotteista ei ole mitään valittamista, koko juttuun jäi silti pieni pettymys.

Toimii hyvin ja nopea toimitus

Se toimii hyvin ja nopea toimitus, mutta ihmettelen, miksi ketjulukon liitin tulee omassa pakkauksessaan ja loput tavarat sitten toisessa paketissa. Tehty kuitenkin yksilöllisenä tilauksena.

Tilasin yli 2000 euroa …

Tilasin yli 2000 euron polkupyöriä, mutta on mahdotonta ottaa yhteyttä Bikesteris -asiakaspalveluun. Ei vastausta sähköpostiin, ei vastausta Facebookissa (katso luetut viestit), ei vastausta “yhteydenottolomakkeen” verkkosivustolla, heidän puhelinnumeronsa ei toimi. Onko se joku huijaus vai mikä on ongelma? Missä pyöräni ovat ja miten voin ottaa sinuun yhteyttä?

Ostin yli 2000 euron polkupyöriä enkä tiedä saanko niitä. Mahdollisuus ottaa yhteyttä Bikesterin asiakaspalveluun. Sähköposteihin ei vastattu, yhteydenottolomakkeisiin ei vastattu, facebook -viesteihin ei vastattu (näen, että he lukevat ne) ja oma puhelin ei myöskään toimi. Joten ehkä he varastivat rahani ja tekivät mahdottomaksi saada heiltä mitään tietoja.

Kirjoita arvostelu
Bikester

Jätä kommentti